8 MART’TE EMET’TE ÇİÇEKLER AÇTI

09 Mart 2022 16:58 Emet Belediyesi 1303

8 Mart’Ta Emet Belediyemizce mesai kadınlar gününün kutlanmaları ile başladı. Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan, belediye bünyesinde çalışan bayan personellere belediyece hazırlanan çiçek fideleri takdim etti.Geçtiğimiz yıllarda gül ve karanfil dağıtan Emet belediyesi bu yıl mini saksılarda sukulent çiçeği fidesi dağıttı.( Sukulent Çiçeği Dikensiz Kaktüs-Ortamın havasını etkin şekilde temizler. - Bireysel açıdan kişinin üretkenliğini arttırır. - Kişinin ruhsal ve zihinsel açıdan kendini daha iyi hissetmesini sağlar.

Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan belediye personellerinden sonra Emet kaymakamlığı, başta olmak üzere, İlçe Emniyet müdürlüğü,jandarma,Hastane ve sağlık ocağı, ilçe Milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullar,ve tüm kamu kurumlarında çalışan bayan personelleri ziyaret ederek 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayarak çiçekleri takdim etti.