7 MAHALLE MUHTARLARIMIZDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10 Nisan 2019 15:59 Emet Belediyesi 1458

31 Mart seçimlerinde yeniden görev alan ve yeni seçilen 7 mahalle muhtarımız belediye başkanımız Hüseyin Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akpınar Mahallesi muhtarı sayın İlhan Özdemir, Hamam mahallesi muhtarı sayın Harun Kara, Kaynarca mahallesi muhtarı sayın Ahmet Şengül, Dere mahallesi muhtarı sayın Hasan Yürümez,Cumhuriyet mahallesi muhtarı sayın Mustafa Gencan,Esentepe mahallesi muhtarı sayın Mehmet Kaygısız,Kapaklıca mahallesi muhtarı sayın Mehmet Duymaz belediye başkanımız Hüseyin Doğan’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, birlik ve beraberlik içinde Emet ve mahalleleri için başkanımızın yanlarında olduklarını ifade ettiler.
Belediye başkanımız Hüseyin Doğan’da nazik ziyaretleri için muhtarlarımıza teşekkür ederken, mahallelerimizin sorunlarına çözüm üretme ve ilçemizi birlikte geliştirme adına muhtarlarımız, stk’larımızla ortak hareket ederek katılımcı yönetim uygulamasını hayata geçireceklerini ifade etti.

• Etiketler