24 Kasım Öğretmeler Günü Kutlama Programı Gazi Kemal İlkokulu Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

24 Kasım 2023 23:15 Emet Belediyesi 45

Programda; Milli Eğitim Bakanının öğretmenlere gönderdiği mesajın okunması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen’in günün anlam ve önemi ile ilgili konuşması, 3 Eylül İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu zeybek gösterisi, slayt gösterisi, türkü dinletisi, 24 Kasım nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere verilen ödüller ve şehit ve ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimiz için okunan hatimlerin duası ile buradaki program son buldu. Ardından ilçemiz öğretmenleri adına düzenlenen yemek programına Emet Kaymakamı Furkan Seyman ve Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

• Etiketler