108 Emet Belediyesi İşçisi İçin Promosyon Anlaşması Yapıldı.

20 Aralık 2022 16:41 Emet Belediyesi 628

108 Emet Belediyesi İşçisi İçin Promosyon Anlaşması Yapıldı.

Emet belediyesi bünyesinde çalışan 108 işçi için banka promosyon anlaşması Emet ziraat bankası ile imzalandı.

Emet belediyesinde çalışan 108 işçinin Ziraat bankası ile promosyon sözleşmesi imzalanırken sözleşme kapsamında işçilere 3 senelik

10.000 bin tl promosyon ücreti ödenecek.

Promosyon imza törenine Belediye başkanımız Hüseyin Doğan, Ziraat Bankası Müdürü Orhan Türk, Cevizdere limited şirketi müdürü İlhan Dikmen, İşçi Temsilcileri Mustafa Altındal ve Murat Erdem katıldı.

Sözleşme sonrası açıklamaya yapan Emet belediye başkanımız Hüseyin Doğan belediye işçi ve memurlarının menfaatleri doğrultusunda diğer kurumlarda olduğu gibi belediyelerinde de promosyon anlaşması yapıldığını beyanla;` İşçilerimizin promosyon rakamlarından en yüksek meblağlarda yararlanabilmeleri adına önceki anlaşmalar fesih edilmiş ve ilçemiz Ziraat bankası şubemizle anlaşılmıştır. Anlaşma kapsamında işçilerimiz 10.000 bin tl promosyon, yüksek limitli kredi kartı ve kredi hizmetlerinden de yaralanabilecekler. İşçilerimiz ve bankamız için hayırlı olsun “dedi.

• Etiketler