Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Hisarlık Sosyal Tesislerimiz Halkımızın Hizmetinde

Belediyemiz tarafından , Hisarlık tepesine yapılan, Ahmet Refik Alp sosyal tesisleri düzenlenen  törenle açıldı.

Emetli şehit pilot Ahmet Refik Alp’in adının verildiği sosyal tesislerin açılışına, Emet mız A.Gazi Kaya, Emet Belediye Başkanımız  Mustafa Koca, Emet Garnizon Komutanımız Yasin Bedir, Emet İlçe Emniyet Müdürümüz Fevzi Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem  CHP İlçe başkanı İsmail ERDOĞAN ve Emet halkı katıldı.

Açılışta ilk olarak Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımı sahne aldı. Mehteran takımın gösterisinin ardından Emet Belediye Başkanımız  Mustafa Koca, yapılan tesis hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkanımız KOCA ‘’  Bizler Emet Belediye olarak, bugünde gördüğünüz gibi Emet’e hizmetin en iyisini yapmak için uğraşırken bazıları Emet’e hizmet nasıl girmez, nasıl hizmeti engelleriz diye uğraşıyorlar. Bunları Emet halkı huzurunda bir kez daha kınıyorum. Değerli Emet halkı, biz bu yola sizlerle beraber çıktık, sizlerle beraber devam edeceğiz, hizmetin en iyisini sizlere getirmek için çalışacağız. Çalışmaktan kimse bizleri asla geri adım attıramayacaktır. Ülkemizde de böyle olmuştur. Türkiye ne zaman yukarıya bir adım atmakİistese, bunu içeriden ve dışarıdan birileri engellemeye çalışmışlardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı hedefine Emet ilçesinden ilerlerken, bunun önüne kimse geçemeyecek,  2023 hedefine ülkemizde ilk ulaşan ilçe Emet ilçemiz olacaktır. Bu tesislerimizi yaparken şehitlerimizide unutmadık,290 şehidimizin ismi burada ilelebet yaşayacak.Bizi hiç bi zaman bu yolda yalnız bırakmayan Emet halkına teşekkür ediyorum. . Bizler bugün Kütahya’nın en güzel sosyal tesisini açarken gücümüzü sadece sizlerden aldık. Karanlıkta çıkar gruplarının şantajlarına boyun eğmedik dimdik ayakta durduk ve durmaya devam edeceğiz.’dedi.

Belediye Başkanımız  Mustafa Koca’nın ardından, konuşan Emet kaymakamımız  A.Gazi Kaya ise , bu tesisin yapılmasıyla birlikte , ilçedeki en büyük sorunlardan  birisinin daha çözüldüğünü söyledi. Kaya ; ‘’ Emet ilçemizde göreve başladığımda ilçemizde halkımızın da en önemli eksik nedir diye sorduğumuzda ‘ Sayın kaymakamım, ilçemizde oturup sohbet edebileceğimiz, ailemizle çay içebileceğimiz, eğlenebileceğimiz bir mekân yok.’’ Cevabını alıyorduk. Üniversite öğrencilimizde bu konuda şikâyetçiydi. Belediyemiz mzellikle son bir haftada yoğun bir fasaliyet ieçrisine girdi. Burada emeği geçen en alt kademeden en üst kademeye  kadar tüm belediye personeline, başkan yardımcılarına ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum  Sizlere böyle tesis kazandırılmasından mutluluğu içindeyim.  Buraya göreve gelen kamu görevlilerinden her zaman, Emet halkının misafirperverliğini, ülkesine milletine , dinine bağlılığını duyuyorum. Dolayısıyla burası hizmetin en iyisine layıktır.’dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, açılış törenine geçildi. Tesisin açılışını İlçe kaymakamımız Ahme tGazi KAYA,belediye başkanımız Mustafa KOCA, Başkan yardımcılarımız Şükriye ÖZDİLEKLER  ,İ.Hakkı ERİĞDECİ ve protokole katılanlar birlikte gerçekleştirdi.Açılış sonrası tüm tesis  törenlere katılanlarla birlikte gezildi.

Yaklaşık 18 ayda tamamlanan ve 1 milyon 900 bin tl (+ KDV)ye mal olan tesisimizde, düğün salonu ,  restaurant ,şehitlik  çay bahçeleri , çocuk oyun parkları , seyir terası,mangal yerleri, yürüyüş parkurları, ve büyük bir yapay şelale bulunuyor.