Belediye Başkanımız Esnaf Odası İftarına Katıldı

Belediye başkanımız Mustafa Koca İlçemiz Esnaf odasınca düzenlenen ramazan iftar programına katıldı.

Belediye Başkanımız Esnaf Odası İftarına Katıldı Haberler

Belediyemiz Hisarlık sosyal tesislerinde gerçekleştirilen  etkinliğe  KUTSO başkanı sayın Nafi Güral yanı sıra, ilimiz ve komşu ilçelerimiz oda başkanları,ilçemiz oda başkanlarımız, stk temsilcilerimiz, siysi parti temsilcilerimiz, ve esnaflarımız katıldı.

Gecede konuşan Kutso başkanı Nafi Güral Hisarlık sosyal tesislerinin Emet ilçemize ayır bir güzellik kazandırıldığını ifade ederek,belediyelerin bu tür sosyal projelerini daima desteklediklerini ifade etti.

Şelale süğün salonunda gerçekleştirilen iftar sonrası Şehir terasımızda belediye başkanımız Mustafa Koca Nafi Güral ve ilçemiz oda başkanları ile bir araya gelerek ilçede müteşebbis ruhunu canlandırma,termal kaynakların etkin kullanımı konularında fikir alışverişinde bulundu.

Emet esnaf odası başkanımız Abdullah Ünal’da geceye katılan davetlilere esnaflarımız adına teşekkür etti.