Sisli

İlçemiz Bir Park Daha Kazanıyor

İlçemiz Bir Park Daha Kazanıyor

Emet belediyemizce şehrimizin muhtelif yerlerin yapılan çocuk parklarımızın bir yenisi olan Kapalı spor salonu arkasındaki parkımızda çalışmalar devam ediyor. İlçemiz Kapalı spor salonu arkasında bulunan arazide kamelyalar, vespor aletlerinin monteleri yapılırken, çocuk oyun grupları montesi ve çevre düzenlemesi ile tamamlanarak halkımızın kullanımına sunulacak. Belediye başkanımız Mustafa Koca çalışmaları yerinde incelerken, ilçemizin en ücra köşelerine kadar çocuklarımız için oyun parkları,vatandaşlarımız için spor aletleri ve kamelyalar ile donatmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye başkanımız Mustafa Koca, Emet ilçemizde büyüklü küçüklü oyun parkları sayımızın hızla arttığına dikkat çekerek;” Çocuklarımız mahalellerin de oyun parklarında gönüllerince eğlenirken ailelerimizinde spor yapabilmeleri ve aileleri ile birlikte oturup eğlenebilmeleri adına kamelyalar ve spor aletleriylede parklarımızı zenginleştiriyoruz. İlçemizde halkımızın bu tür hizmetlerimize gösterdikleri ilgide bizleri memnun ediyor. Kısa bir süre sonra Kaynarca mahallemizde de yeni bir oyun parkımız için çalışmalara başlanılacak “dedi.