Mevzi Sağanak

Hafızlık Okulumuzda Çevre Düzenlemesi

Hafızlık Okulumuzda Çevre Düzenlemesi

Mülkiyeti belediyemize ait olan eski askerlik şubesi ve yunus emre ortaokulumuzun bulunduğu bina belediyemizce ilçemiz Hafızlık okulunun kullanımına tahsis edilmişti. Belediyemizce gerekli tamirat ve düzenleme çalışmalarına destek verilirken okumuzun çevre duvarları ve çevre düzenlemeleri işleri belediye ekiplerimizce gerçekleştirliyor. Belediye başkanımız Mustafa Koca Hafızlık okulunda yapılan çalışmaları yerinde incelerken, ilçemiz hafızlık okulu için ihtiyaca göre destek verileceğini belirterek;”Emet ilçemizde bir Hafızlık okulumuzun olması bizleri son derece mutlu ediyor. Bizlerde belediye olarak üzerime düşeni yapıyor ve gerekli desteğimizide veriyoruz. Böylesi ulvi bir amaçlı hizmetin ilçemize kazandırılması adına emeği geçen herkese teşekkür ederken bundan sonrada belediye olarak destke vermeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum “dedi.