Mustafa Caymaz İle Şiir Ve İlahi Akşamı

Emet belediyemiz Ramazan etkinlikleri kapsamında şiir ve ilahi sanatçısı Mustafa Caymaz sahne aldı.

Mustafa Caymaz İle Şiir Ve İlahi Akşamı Haberler

AKB organizasyonunda Ramazan etkinliklerimizin bir yenisi Salı akşamı ilçemiz hükümet meydanı önünde gerçekleştirildi.

Meddah gösterileri,ilahi dinletisi ile başlayan programda Trt ekranlarından tanınan  sanatçı Mustafa Caymaz sahne aldı. Okuduğu şiir ve ilahi düetleri ile izleyenlere güzel bir akşam yaşatan Caymaz,  çocuklarlada bir araya geldi. Konseri izlemeye gelen çocuklarla birlikte  ilahi söyleyen Caymaz ,programı esnasından sorduğu soruya doğru cevap veren bir izleyeciye belediye başkanımız Mustafa Koca ile birlikte cd’sini hediye etti.