Açık

BELEDİYEMİZLE HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Özel çocuklarımız özel etkinliklerimizde belediyemizden bisiklet isteyen Tayyip'in bu dileği gerçek oldu.

BELEDİYEMİZLE HAYALLERİ GERÇEK OLDU Haberler

Emet belediyemizce gerçekleşirilen "Emet belediyemiz ile  yalnız değilsiniz" etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirilmişti. Özel çocuklarımızın evlerine bizzat belediye başkanımız Mustafa Koca ve proje ekibimiz ziyaretler gerçekleştirmiş,çocuklarımıza hediyeler verilerek talepleri alınmıştı.

Bu kapsamda belediye başkanımız Mustafa Koca'dan bir bisiklet isteyen Tayyip kardeşimizin bu dileği gerçekleştirildi.Belediye başkanımız Mustafa Koca kendisini ziyarete gelen  Tayyip krdeşimize sürpriz yaparak bisiklet hediye etti. Verilen hediyeden oldukça memnun olan özel çocuğumuz bbelediye başkanımızı Mustafa Koca'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Koca "Tayyip'in bizlerden tek isteği bir bisikletti.Bizde çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdik. Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin" dedi.