Sisli

ZABITA EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemiz zabıta ekiplerince Ramazan ayında denetimler artarak devam ediyor.

ZABITA EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Haberler

Ramazan ayında halkımızın tüketim maddelerine gösterdiği yoğun ilgi ve Ramazan pide satışları sebebiyle belediyemiz Zabıta ekipleri denetimlerini artırarak sürdürüyor.

İlçede bulunan bakkal,şarküteri,market vb işyerleri ekiplerimizce denetlenerek, satılan ürünlerin son kullanma tarihleri, üretim belgeleri,işyerlerinin  hijyene uyumu gibi konularda denetimler yapılıyor.Ayrıca ilçemizde hizmet veren fırın işletmeleride dednetlenerek, çıkarılan pidelerin gramajları, satış ortamları gibi konulardada ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye başkanımız Mustafa Koca ramazan öncesi başlayan denetimlerin Ramazan ayı boyunca artarak devam edeceğini beyan ederken;"Halkımızın  huzurlu bir ramazan geçirmesi ve sağlıklı tüketim gerçekleştirebilmeleri adına ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.Belediyemizin tüm birimleri halkımızın rahat bir ramazan ayı geçirmesi için  24 saat görevdeler.Bu çalışmalarımız Ramazan ayı ve bayram boyunca devam edecek"dedi.