ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlimizin en büyük engelsiz yaşam alanlarından birisi olan Engelsiz yaşam parkında çalışmalar sürüyor.

ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Haberler

Bulunduğu alan itibari ile bir çok toplu konut sitelerimize merkezi konumda bulunan engelsiz yaşam parkımız özellikle yaz akşamlarında halkımıın en çok rağbet gösterdiği tesislerimizden biri olmaya devam ediyor.

Engelli ve engelsiz tüm çocuklarımza hitap edne oyun aparatları,spor aletleri,kamelyalar,çay bahçesi ile  halkımızın ve çocuklarımızın büyük ilgi gösterdiği tesislerimizdede belediyemiz ekiplerince sürekli geliştirme çalışmaları yapılıyor Halkımızdan gelen taleple engelsiz yaşam parkı alanına yapılan lavabolar tamamlanırken belediye başkanımız Mustafa Koca çalışmaları yerinde inceledi.

Ekiplerimiz ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca halkımızın engelsiz yaşam parkına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını beyanla;"Halkımızın gösterdiği bu ilgi belediye olarak yerinde bir projeyi hayata geçirdiğimizi gösteriyor. Yoğunluk sebebi halkımızdan gelen talepleride dikkate alarak parkımızı geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla burada 2 lavabomuz hizmete giriyor.Çalışmalarımız aynı hılza devam edecek" dedi.