Açık

SAĞLIKLI TERMAL İÇİN GÖREVDEYİZ

Emet belediyemizce işletilen Kaynarca ve Osmanlı hamamlarımızın denetimleri yapıldı.

SAĞLIKLI TERMAL İÇİN GÖREVDEYİZ Haberler

Emet belediyemizce işletilen Kayarca ve Osmanlı  hamamlarımızın denetimleri yapıldı.

Belediye başkanımız Mustafa Koca birim müdürlerimiz ile birlikte ilçemiz hamamlarında incelemelerde bulundu.İlçemizin termal kaynaklar ile özdeşleştiğini ifade eden belediye başkanımız Mustafa Koca;”Emet demek, termal turizm demek. Belediyemize ait kongre  oteli müstecir tarafından işletilmesine rağmen periyodik denetimleri yine belediyemiz ekiplerince yapılıyor. Belediye olarak işlettiğimiz Kaynarca ve Osmanlı Hamamlarımızda başta temizlik ve hijyen olmak üzere gerekli denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Birim müdürlerimiz ile birlikte çalışmaları yerinde incelerken, halkımızdan gelen talepleride  hayata geçiriyoruz.İlçemize yakışır, halkımızn sağlıklı bir şekilde termal kaynaklarımızdan istifade etmesini sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek. Ramazan ayındada hamamlarımız sahura kadar hizmet veriyor” dedi.