Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BESİ ODAKLARIMIZ HİZMETTE

Hayvansever belediyecilik projemiz kapsamında besi odaklarımız hizmette

BESİ ODAKLARIMIZ HİZMETTE

Hayvansever belediyecilik anlayışı ile belediyemice yapılan Hayvan besi odakları hizmete girdi. Şehrimizin muhelif yerlerine Zabıta ekiplerimizce konulan besi odakları ile başıboş hayvanların hem ilçe dışına çıkarılması hemde bakımları hedefleniyor.

Başıboş hayvanları belirli alanlarda toplamak ve beslenmelerini sağlamak amacıyla Emet belediyemizce geliştirilen  “Hayvan dostu belediye projesi”  kapsamında yaptırılan besi odakları zabıta ekiplerimizce mahallelere dağıtılarak hizmete geçti..Besi odaklarının faaliyete geçmesi ile gönüllü kurum ve kuruluşlarla işbirliğine gidilerek hayvanların aç kalması önlenecek.Ayrıca ihtiyaçları karşılanan başıboş hayvanların ilçe içinde ve çevreye zarar vermeleriyle de mücadele edilmiş olunacak.

Belediye başkanımız Mustafa Koca besi odaklarının konuşlandırıldıkları yerleri ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.