İLÇEMİ BİR PARK DAHA KAZANIYOR

Emet kapalı spor salonu arkasındaki alana belediyemizce park yapım çalışmalarına başlandı.

İLÇEMİ BİR PARK DAHA KAZANIYOR Haberler

Emet 75. yıl kapalı spor salonu arkasındaki geniş alanda mahalle halkından gelen talep üzerine park  yapım çalışmalarımız başladı. Emet belediyemizce belirtilen, alanda, yürüyüş yolu,kamelyalar,spor aletleri  ve çocuk oyun grupları dizayn edilerek ve kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacak.

Emet belediye başkanımız Mutafa Koca şehrin muhtelif yerlerinde çocuklar için oyun grupları vatandaşlar içinse spor aletleri ile  monte edilerek hizmet verildiğini belirtirken  şunları söyledi;

“ Kapalı spor salonu arkasında ki alanımız ise boş duruyordu. Spor tesisleri ve mahallemiz arasındaki bu boş alanı en iyi şekilde değerlendirerek halkımızın kullanımına sunacağızBu alanda spor aletleri,çocuk oyun grupları ve kamelyalar monte ederek halkmızın hizmetine suncağız. Parkın etrafında ise ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarımız olacak. İlçe halkımıza hayırlı olsun “ dedi.