Sisli

YALNIZ DEĞİLSİNİZ KAMPANYAMIZA DESTEK

Belediyemizin "Emet belediyesi ile yalnız değilsiniz" projesine destek yağıyor.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ KAMPANYAMIZA DESTEK Haberler

Emet Belediyesince Anneler günü ve 10-16 Mayıs engelliler haftasında bir dizi etkinlik gerçekleştirilirken,sosyal medya ve sosyal basında yer alan haberler üzerine kampanyaya destek veriliyor.

Emet belediye başkanımız Mustafa Koca nezaretinde ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden engelli çocuklarımız evlerinde ziyaret edilip hediyeler verilirken fedakar aileleride onure edilmişti.Bir hafta boyunca Yavuz Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ve Emet sakatlar derneği şubesi işbirlikleri ile gerçekleştirilen dolu dolu organizasyonlarla engelli çocuklarımız ve ailelerine yalnız olmadıklarını hatırlatacak organizasyonlar yapılmıştı.

Sosyal medya ve basında yer alan haberler üzerine Afyonlu bir iş adamı engelli çocuklarımıza ulaştırılmak üzere 40 adet ortopedik yatağı Emet belediyemize ulaştırdı.Afyonlu  hayırsever vatandaş belediyenin merkez harici köylerde de engelli ailelerini ziyaret etmesi  ve çocuklara ve ailelerine yalnız olmadıklarını hatırlatan etkinlik gerçekleştirmesini takdir ettiklerini belirttiler.Hayırsever vatandaşımız bu etkinlikte kendilerininde bir nebze olsun katkıları bulunmasını istedikleri için hazırladıkalrı 40 adet ortopedik yatakları çocuklara ulaştırılmak üzere Emet belediyesine bizzat teslim ettiler.

Emet belediye başkanımız Mustafa Koca’da Afyon ve Bursa başta olmak başka yerlerdende destek taleplerini geldiğini, bu yardımların en kısa sürede yerlerine ulaştırılacağını ifade etti.Başkan Koca hayırsever vatandaşların engelli arabası,akülü arabası başta olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunmak istemelerinden dolayı memnuniyeti ifade ederken;” Emet belediyesi olarak yalnız değisiniz derken bizlerinde yalnız olmadığını görüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız belediyemiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor.Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimiz gibi,bu yardımları da kısa sürede yerlerine ulaştıracağız.Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor,Allah razı olsun diyorum”dedi.