Açık

ŞEHRİN HAFIZASINI ÇIKARIYORUZ

ŞEHRİN HAFIZASINI ÇIKARIYORUZ Haberler

Emet belediye başkanmız Mustafa Koca  belediye fen işleri ekiplerince numarataj çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini beyanla;” Çalışmalar tamamlandığında ilçemizin tüm cadde,sokak ve mahalleri güncel adrese kavuşacak”dedi.

İlçemizde Akpınar,Cumhuriyet,Dere,Esentepe,Hamam,Kapaklıca ve Kaynarca mahallerinde ev ve işyerleri   adres ve numaralamaların yönetmeliğe uygun şekilde yapıldığını belirten belediye başkanımız Mustafa  Koca;” Adres kargaşası ortadan kalkacağı gibi, hangi evler dolu hangi evler boş bunlarda ortaya çıkmış olacak.Adres kayıt sisteminde boş görünen ama dolu olan evlerde öğrenilmiş olacak.Daha sonra zabıta ekiplerimizce gerekli tebligatları yapılarak ikametgah bilgileri de istenecek. Bu çalışmalarımız ile hem ilçemizin gerçek nüfusuna ulaşmasına bir katkı sağlayacağız hemde şehriminizin kapı ve sokak tabelaları ile hafızasını yenilemiş olacağız “dedi.