Hafif Kar Yağışlı
2°C | -6°C

GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASI EMET'TE YAPILDI

GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASI EMET'TE YAPILDI Haberler

Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arası, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı mesleki yarışmalarının Kütahya İl seçmeleri bu gün Emet Merkez Babuk Bey Çarşı Camii'nde yapılan Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmasına katıldı.
Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan yarışma sonrası dereceye giren öğrencilere belge hediyeleri İlçe Müftümüz İsmail Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Cöre ile birlikte verdi.
Yarışma sonunda Kütahya Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin ZENGİN birinci, Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman ÖZTÜRK ikinci ve Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa BÜLBÜL üçüncü oldu.
Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan Seçici Kurullarda görev yapan hocalarımıza teşekkür ederken;"Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi tebrik eder, ömür boyu başarılar dilerim.. Bölge yarışmasına katılacak öğrencimize de başarılar diliyorum "dedi.