EMET BELEDİYEMİZ İLE "YALNIZ DEĞİLSİNİZ"

10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle belediye başkanımız Mustafa Koca ve ekiplerimiz ilçemizde ikamet eden engelli ailelerini evlerinde ziyaret ediyor.

EMET BELEDİYEMİZ İLE Haberler

10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle belediye başkanımız Mustafa Koca ve ekiplerimiz ilçemizde ikamet eden  engelli ailelerini evlerinde ziyaret ediyor

Özel Yavuz Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi işbirliği ile ilçemizde ikamet eden özel çocuklarımız ve ailelerini ziyarette belediye başkanımız Mustafa Koca çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdi. Geçtiğimiz hafta sonu Anneler günü olması münasebetiyle de ziyaretlerde özel çocuklarımızın özel ve fedakar annelerine “Anneler günü “ hediyeleri  ve çiçek takdimleri ise belediye başkan yardımcımız Şükriye Özdilekler tarafından verildi.

Belediye başkanımız Mustafa Koca  farkındalık haftası olarak değerlendirdiği  Engelliler haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek;” Emet belediyesi olarak Anneler günü ve hemen ardından başlayan 10 -16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle  gerek ilçemizde,gerekse köylerimiz başta olmak üzere bölgemizde bir dizi çalışma gerçekleştirdik. Hepimizin çocukları olan özel çocuklarımızın ve onların fedakar ailelerinin yalnız olmadıklarını göstermek adına ekiplerimizle beraber, ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde çocuklarımızın gözlerindeki o mutluluk ışıltılarını görmek bizlere tarifi imkansız mutluluk verdi. Onların ihtiyaçlarına imkanlarımız nispetinde destek vermeye çalışıyoruz.Ailelerimizde ziyaretlerden oldukça memnun. Anneler günü münasebetiylede özel çocuklarımızın özel ailelerine de unutmadık. Emet belediyesi olarak sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman çocuklarımızın ve fedakar ailelerimizin yanındayız.Engelsiz yaşam parkında gerçekleştirilecek programlada bölgemizde yaşayan özel çocuklarımız ve aileleri için bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. “dedi.

Emet ve Hisarcık bölgesinde rehabilitasyon hizmeti veren ve 70 den fazla çocuğumuzunu eğitimine katkı sağlayan Özel yavuz Rehabilitasyon merkezi sahibi Hakkı Yavuz’da yapılan ziyaret ve organize edilen etkinlikle  belediyemizin sosyal belediyeciliikte önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek;

“Emet Belediyesi ve Merkezimizin birlikte "ENGELLİLER HAFTASI"çalışmamızın bir bölümü olan Engelli Çocuklarımıza ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.Emet Belediye Başkanı Syn:Mustafa Koca ve Belediye Personeline birlikte yaptığımız çalışmadan,duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı Yavuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak teşekkür ederiz.”dedi.