Yağışlı
Hafif Yağmur

YÖRÜKLER ÇİFTLİĞİMİZDE YOL SEFERBERLİĞİ

Emet ilçesi Akpınar Mahallesine bağlı olan Yörükler çiftliğinde 4 km’lik yolda yoğun bir yol çalışmasına başlandı.

YÖRÜKLER ÇİFTLİĞİMİZDE YOL SEFERBERLİĞİ Haberler

İlçe Özel idaresininde araç desteği verdiği yol çalışmaları kapsamında Emet belediyesince yolda stabilize çalışmaları başladı.
    Emet belediye başkanımız  Hüseyin Doğan, başkan yardımcısı Murat Uyanık ile birlikte çalışmaların her aşamasını yerinde takip etti. Belediye ekiplerince malzeme ve işçiliği yürütülen çalışmalar kapsamında , çiftlikte ikamet eden aileler kadar çok sayıda vatandaşımızın kullandığı yol günün şartlarına uygun hale getiriliyor.
    İlçenin en ücra köşelerine kadar hizmet  götürmeye çalıştıklarını belirten belediye başkanı Hüseyin Doğan;” Rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu’nun ifade ettikleri gibi ‘Gidemediğin yer senin değildir’anlayışı ile memleketimizin her köşesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu yolumuzda gerek çiftlikte ikamet eden  vatandaşlarımız gerekse ilçe halklarımızca sıkça kullanılan bir yolumuzdur. İlçe Özel idaremizinde araç desteği ile  malzeme ve işçilerimizle bu yolumuzda kış öncesi yoğun bir çalışma başlattık. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız “dedi.