7°C | -4°C
4°C | -2°C
Yağışlı

EN SIK ZİYARET KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE YAPILIYOR

Emet Belediye başkanı Hüseyin Doğan, Emet Belediye başkan yardımcısı İbrahim Hügül ve Emet Ak parti ilçe başkanı Süleyman Ciner, Emet ilçe bağlantı yolları  ve çevre yollarının  son durum takibi ve Bursa büyük şehir belediyesi ile Emet belediyesinin kardeş belediye çalışmalarını takip için Bursada bir dizi temaslarda bulundular.

EN SIK ZİYARET KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE YAPILIYOR Haberler

Karayolları bölge müdürü Mehmet AŞIK’ı makamında ziyaret eden heyet, ilçe bağlantı yollarında son durum,Emet çevre yolu çalışmaları  konularında istişarelerde bulundular. Yapımı devam eden  çalışmaların aşamaları, Çevre yolu ve karayolları bölgesinde kalan yollarda belediye işbirliği ile kaldırım yapımı çalışmalarının görüşüldüğü toplantının oldukça verimli geçtiği açıklandı.

Belediye başkanı Hüseyin Doğan   gerek ilçe başkanlığı yaptığı dönemde gerekse belediye başkanlığı döneminde en çok ziyaret ve çalışmaların karayolları bölge müdürlüğü ve genel müdürlük nezdinde yapıldığına dikkat çekerek;” İlçemizin  diğer ilçelerle olan bağlantı yolalrı ve  çevre yolu yapımı çalışmaları içni en çok ziyaret ettiğimiz kurumlarımızın başında karayollarımız geliyor. Karayolları bölge müdürlüğü bürokratlarımızın da  ençok gelen ilçe olarak deklara ettikleri bu ziyaretlerde yol çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz. Bugünde sayın bölge müdürümüzü ziyaret ederek  gelinen noktalar, çevre yolu yapım çalışmalrı ve karayolları bölge müdürlüğü alanındaki alanlarda belediye işbirliği ile kaldırım   yapım çalışmalrını değerlendirdik. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Bölge müdürümüze ilçemize karşı göstermiş oldukları ilgi alaka ve destekleri için halkımı adına şükranlarımızı sunuyorum,İnşallah Gazi Emetimizi dışarıya bağlayan ilçe bağlantı yollarımız ve şehrimizi ayrı bir kimliğe kavuşturacak çevre yolu ve ilçe giriş-çıkış yollarımız  tamamlanacak. Çalışmalar tamamlanana kadar ilçe başkanımız ile birlikte konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz ” dedi.