Sisli

TERMAL TESİSLERİMİZDE DENETİM

Mülkiyeti belediyemize ait olan ve müstecirde bulunan Emet termal resort otel tesisleri  belediyemiz ekiplerince denetlendi.

Belediyemiz itfaiye,su işleri,fen işleri,zabıta,temizlik işleri, emlak işleri ekiplerimiz belediye başkan yardımcımız Şükriye Özdilekler başkanlığında tesislerin denetimlerini gerçekleştirdi.

Otel bünyesinde odalar,spa ve kür merkezi,kafeteryalar, yangın sistemleri, bahçe ve temizlik işleri,kongre merkezi,restorant,lobi bar, hamamlar, spor kompleksleri gibi tüm  birimlerin denetlendiği incelemede yüklenici firmanın sözleşme şartnamesinde şartları yerine getirip getirmediği incelendi.

Ulusal ve uluslar arası konuklara ev sahipliği yaptığı kadar Emet ilçe halkımızında tesislerden azami yaralanabilmesinde gerekli şartların yerine getirilmesi,tertip düzen,temizlik ve hijyenik bakımların yapılması adına denetimler gerçekleştirirken,belediyemiz yetkilileri denetimlerin artarak devam edeceğini ifade ettiler.