Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

ZABITAMIZDAN TERAZİ BAKIM UYARISI

Emet belediyemiz Zabıta müdürlüğünce önümüzdeki hafta Pazartesi ve Salı günü yapılacak olan ölçü ve tartı aletlerini periyodik bakımları için esnaflara uyarı geldi.

ZABITAMIZDAN TERAZİ BAKIM UYARISI Haberler

3516 sayılı Ölçüler ve Ayarlar kanunu kapsamında periyodik muayene yapım tarihlerinin 09.05.2016 Pazartesi ve 10.05.2016 Salı  günleri belediyemiz Zabıta amirliğinde yapılacağı belirtildi.

Şubat ayında beyanname veren mükelleflerin cezai müeyyidelerle karşılaşmamaları için belirtilen tarihlerde  muayenelerini yaptırmaları gerektiği bildirildi.