15 TEMMUZ PROGRAMI YAYINLANDI

Emet Kaymakamlığınca 15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik günü etkinlik programı yayınlandı.

15 TEMMUZ PROGRAMI YAYINLANDI Haberler

15 Temmuz pazartesi günü Cevizdere şehitliği ziyareti ve şehit mezarlarında Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile başlayacak program kapsamında Öğle namazı öncesi  tüm şehitlerimiz için Çarşı camiinde Kur’an tilaveti ve hatim duası gerçekleştirilecek.

Akşam  19. 30 da Hükümet konağı önünden başlayarak kaynarca caddesi ve Tahsin ince caddesi istikametinde Milli birlik yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de  hükümet konağı önünde  halka etli pilav,lokma ve çay ikramı yapılacak.

Saat 21.00 de Hükümet konağı önünde başlayacak programda prptokol konuşmaları, Müftülük personelince hazırlanan Kur’an-ı Kerim tilaveti, “15 temmuz belgesel sunumu,ilahi programları gerçekleştirilecek.ş Gece  saat 00.13’te tüm camilerimizde sela verilecek.