CEVİZDERE ŞEHİTLİĞİNDE 15 TEMMUZ HAZIRLIĞI

Emet ilçemize bağlı Günlüce köyünde bulunan Cevizdere şehitliğinde Emet belediyesince bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.Emet ilçemize bağlı Günlüce köyünde bulunan Cevizdere şehitliğinde Emet belediyemizce bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

CEVİZDERE ŞEHİTLİĞİNDE 15 TEMMUZ HAZIRLIĞI Haberler

15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik günü  programları çerçevesinde Cevizdere şehitliğimizde düzenlenecek  olan  çelenk töreni, ve Şehit mezarlıklarında Kur’an tilaveti için Emet belediyesi temizlik işleri müdürlüğünce biri dizi çalışma yapıldı.

Şehitlikte genel temizlik ve ot temizleme çalışmaları yanı sıra  , sembolik şehitlik mezarları etrafında da düzenleme ve temizlik çalışmaları yapıldı.

15 Temmuz pazartesi günü başlayacak anma programı yayınlanırken , gün boyu sürecek program Cevizdere şehitliğimizde başlıyor. Emet belediyeside  15 Temmuz öncesi şehitlikte yaptığı çalışmalar ile alanı programa hazır hale getirdi.