ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediyemiz projelerinden birisi olarak gerçekleştirilen ve halkımızIn yoğun ilgi gösterdiği Engelsiz yaşam parkımızda kanalizasyon ve tuvalet yapım çalışmaları başladı.

ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Haberler

Belediyemiz projelerinden birisi olarak gerçekleştirilen ve halkımızın oyğun ilgi gösterdiği Engelsiz yaşam parkımızda kanalizasyon ve tuvalet yapım çalışmaları başladı.

İlçemiz Hisarcık çıkışı tarafında bulunan ve termalket,2. toki, borsite,3.toki gibi birçok sitenin bulunduğu mevkide gerçekleştirilen Engelsiz yaşam parkımız özellikle akşamları halkın yoğun ilgi gösterdiği mekanlardan birisi haline geldi.

Belediyemizce halkımızdan gelen talepler doğrultusunda engelsiz yaşam parkına tuvaletler yapımı ve kanalizasyon yapım çalışmalarına başlandı. Belediye başkanımız Mustafa Koca’nın yerinde incelediği çalışmalarda, halkımızın ilgisi ile yoğunluk yaşanan parkımızda  modern tuvalet ve lavabolarda kısa sürede tamamlanarak hizmetine sunulacak.