BELEDİYE BAŞKANIMIZI HÜSEYİN DOĞAN’DAN GENEL MÜDÜR KELEŞER’E ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANIMIZI HÜSEYİN DOĞAN’DAN GENEL MÜDÜR KELEŞER’E ZİYARET Haberler

Emet belediye başkanımız Hüseyin DOĞAN Belediyeler birliği ve enerji kentleri birliği kongrelere katılmak için bulunduğu Ankara’da Etimadne İşletmeleri genel müdürü Serkan Keleşer’i makamında ziyaret etti.
İlçemize gelerek belediye başkanımız Hüseyin Doğan’ı makamında ziyaretle hayırlı olsun dileklerini ileten genel müdür Keleşer’e bir iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette belediye başkanımız Hüseyin Doğan ‘a genel müdürümüz Serkan Keleşer tarafından başkanımızın resminin bulunduğu işleme portresi hediye edildi.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan belediye başkanımız Hüseyin Doğan;” İade ziyareti için gittiğimiz Etimaden genel müdürümüz sayın Serkan Keleşer beyefendiye ilgi alakası ve nazik hediyesi için teşekkür ederim”dedi.