EMET ESNAF ODAMIZDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Emet esnaf odası başkanımız sayın Abdullah Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ,belediye başkanımız Hüseyin Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

EMET ESNAF ODAMIZDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET Haberler

İlçemiz esnaflarının sorunları ve belediyemizdrn beklentilerini aktardıkları ziyaretlerde Emet adına yapılacak her çalışmada Oda olarak belediyemizin yanında olduklarını ifade ettiler

Nazik ziyaret için teşekkür eden belediye başkanımız Hüseyin Doğan ilçe ekonomimizin lokomotifi konumundaki esnaflarımıza büyük önem verdiklerini beyanla. Yapacakları çalışmalar ile ilçemizin gelişimi dolayısı ile esnafıyla işçi memur grnç yaşlısıyla daha huzurlu ve refah düzeyi gelişmiş bir Emet halkı için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret sonrası oda yönetimi ve başkanı Abdullah Ünal tarafından belediye başkanımız Hüseyin Doğana ziyaretin anısına odamızın çini tabak ve saati takdim edildi.