ZABITADAN RAMAZAN DENETİMLERİ

Emet Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerimizce, ekmek, pide ve unlu mamullerin, sağlıklı ve hijyen koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla fırın denetimlerini sürdürüyor.

ZABITADAN RAMAZAN DENETİMLERİ Haberler

Yapılan denetimlerde pidelerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle inceleniyor.

Emet belediye başkanımız Hüseyin Doğan Ramazan ayında vatandaşların huzur ve refahı için başta fırınlar olmak üzere gıda tatlı üretim noktalarının denetlendiğini beyanla; “İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Belediyemiz Zabıta Amirliği ekipleri Emet halkımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafa da teşekkür ediyoruz” dedi.

Denetimlerin Ramazan Bayramı öncesinde artacağına da vurgu yapan Emet belediye başkanımız Hüseyin Doğan, bayram alışverişi öncesinde özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerin sıklaştırılacağını ifade etti.