TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİMİZDEN BELEDİYEMİZE HİBE SIFIR KAMYON

Türkiye belediyeler birliğince belediyemize hibe edilen sıfır kamyon ilçemize geldi.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİMİZDEN BELEDİYEMİZE HİBE SIFIR KAMYON Haberler

Belediye başkanımız Hüseyin Doğan, hizmet kalitesini artırma adına başlangıç olarak kabul ettikleri,araç filolarını güçlendirme ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini beyanla; “Türkiye belediyeler birliğimiz tarafından belediyemize hibe edilen ilk aracımız ilçemize gelmiştir. Birliğimizden ilçemize her alanda destek sağlanması konusunda yoğun çaışmalarımız sürdürülerek ilçemiz belediyemizin kazanımları artırılacaktır. Bu tür güzel haberleri inşallah vatandaşlarımıza çok daha sık duyuracağız. Hibe kamyonumuz için AK Parti Genel Başkan Yardımcımız AR-GE Başkanımız ve İzmir Milletvekilimiz sayın Hamza Dağ’a, emeği geçen birlik yönetim ve çalışanlarımıza ilçe halkımız adına teşekkür ediyor, yeni kamyonumuzun Gazi emetimize hayırlı olmasını diliyorum “dedi.