MİLLETVEKİLLERİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak parti Kütahya Milletvekillerimiz sayın Ceyda Çetinerenler, sayın Ahmet Tan ve AK parti il başkanı sayın Ali Çetinbaş, belediye başkanımız Hüseyin Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MİLLETVEKİLLERİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Haberler

Milletvekillerimizi belediye başkanlık makamında ağırlayan belediye başkanımız Hüseyin Doğan nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederken, Emet adına yapılacak çalışmalarda ilgi ve desteği göstereceklerine olan inançlarını belirtti.
Milletvekillerimizde yapılacak her çalışma ve hayata geçirilmek istenilen her projede belediye başkanımız Hüseyin Doğan’ın ve Emet halkımızın yanlarında olduklarını ifade ederek; Emet halkımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ziyaret sonrası heyet, belediyemiz önündeki vatandaşlarla sohbet ederken, belediye başkanımız Hüseyin Doğan ile birlikte kısa bir süre önce vefat eden hemşehrimiz Nazife Uysal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.