Yağışlı

GAZİEMET IŞIKLI PANOSU İLGİ GÖRÜYOR

Emet kaymakamlığı proje ekibinin ilçenin tanıtımına yönelik geliştirdiği projelerden olan ve yapımı Emet belediyesince gerçekleştirilen ışıklı Emet yazısı halktan ilgi görüyor.

GAZİEMET IŞIKLI PANOSU İLGİ GÖRÜYOR Haberler

Emet 15 temmuz demokrasi meydanında bulunan süs havuzunun önüne montajı yapılan gaziemet yazısı fotoğraf tutkunları içinde dekor görevi görüyor.
Şehrin tanıtımına yönelik geliştirilen projelere her zaman destek verdiklerini ifade eden belediye başkanımız Mustafa Koca;” 15 Temmuz demokrasi meydanımızda da kaymakamlık proje ekibimizin geliştirdiği projeyi hayata geçirdik.İlçe Dışından gelen misafirlerimiz efe çeşmemizin önünde poz verirken artık efe çeşmesi yanında ilçemizin haklı talebi olan GAZİ yazısınında bulunduğu Gaziemet ışıklı panosunun önünde de poz veriyorlar. Dalga dalga Gaziemet ismimizi tüm ülkeye yayıyoruz. Bu tür ilçemiz tanıtımlarına yönelik projelere belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceğiz “dedi.