Emet belediyemizi ziyaret eden Kütahya Milletvekilimiz sayın Ahmet Erbaş'a Emet fizik tedavi merkezi için talep dosyası verildi.

MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİMİZ AHMET ERBAŞTAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA KOCAYA ZİYARET Haberler

Milletvekilimiz sayın Ahmet Erbaş Emet ziyaretlerinde belediye başkanımız Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti. Belediye çalışma ve projeleri hakkında bilgi alan Kütahya Milletvekilimiz sayın Ahmet Erbaş’a boşaltılan eski devlet hastanesinin fizik tedavi merkezine dönüştürülmesi halinde belediye olarak sıcak su tahsisi teminatını içeren dosyada sunuldu.

Belediye Başkanımız Mustafa Koca Emetin alt yapısının komple değişimi için hazırlanan projeler, 32 apart ve 2 yüzme havuzundan oluşan termal projesi, belediyece kurulan güneş enerji sistemleri hakkında bilgiler verdi.

Kütahya Milletvekilimiz sayın Ahmet Erbaş ziyarette Emetin termal zenginliğinde kapasitenin artırılarak, turizm yatırımlarının bölge ekonomisine kazandırılmasındaki öneme değinirken, ges projesi ve termal apart yapımları konusunda da iş dünyasına tanıtım ve teşvik sözü verdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Koca ziyaretleri için Milletvekili Ahmet Erbaş’a teşekkür ederek ,günün anısına gümüş tabak hediye etti.