TERMAL KENTE SPORLA YAŞAM ALANI

Emet belediyemizce Termalkentte 3000 m2 alana Sağlıklı sporla yaşam alanı kuruluyor

TERMAL KENTE SPORLA YAŞAM ALANI Haberler

Emet belediye başkanımız Mustafa Koca, konutlaşmanın yoğunlaştığı,termalkent, cevizdere konutları,2. Toki konutları mevkiinde 3000 m2 kare lik alanın halkın ortak yaşam alanı olarka faydalanabilmesi adına bir dizi çalışma başlattıklarını belirtti.

Hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca öncelikle bu alan üzerinde 2000 m2 alanda yapılacak çalışmalar ile yürüyüş yolları, spor aletleri, kamelyalar,çeşme ,piknik alanları, ve çeşme yapılacağını ifade etti.

İlçe merkezinde halkın ortak kullanımına açılacak alanların azlığına değinen belediye başjanımız Mustafa Koca;” Hükümet meydanımızdaki park çalışmamızla ilçenin merkezini halkımızın ortak kullanım alanına dönüştürmüştük.Yine bu alanda, hükümetin alt kısmındaki alandada park çalışmamız yapılacak. Termalkent gibi daha geniş yer bulabildiğimiz alanlarda da halkımızın ortak kullanabileceği yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Termalkentte yürüyüş yolları,zengin spor aletleri, piknik alanları bulunacak spor ve yaşam merkezimiz yoğun konutlaşmanın yaşandığı bölgemizde halkımızın ortak yaşam alanı olarak hizmetine sunulacak. Spor ve sağlıklı yaşam merkezimin bu bölgede daha önce yaptığımız engelsiz yaşam parkı gibi, sadece bu bölgede yaşayan halkımızın değil,tüm hemşehrilerimizin yararlanabilecekleri sağlıklı yaşam alanı olacak. “dedi.

Emet belediyemizce yapılan spor ve sağlıklı yaşam merkezi nin kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı bildirildi.