3 EYLÜL FİNALİNDE EMET AMFİ TİYATRO DOLDU TAŞTI

3 Eylül Emet kurtuluş kutlamaları ile binlerce vatandaşımız anfi tiyatroda biraraya geldi.

3 EYLÜL FİNALİNDE EMET AMFİ TİYATRO DOLDU TAŞTI Haberler

Belediyemizce daha önce sünnet ettirilen 8 çocuğumuz yanı sıra,kulakları delinen 14 kız çocuğumuzun tüm kıyafetleri belediyemiz tarafından tedarik edildi.

Sünnet çocuklarımız ve kulak delme etkinliğine katılan çocuklarımız aileleri ile birlikte Emet termal resortta verilen yemek etkinliğinde bir araya geldi.

Ak parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap Emet termal resortça veirlen kurtuluş etkinliği yemeğinde ilçe protoKolü ile bir araya geldi.

Anfi tiyatrodaki etkinlikler Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın hep birlikte söylenmesi ile başladı.Daha sonra Milletvekilleri Kasap ve Gazel ile belediye başkanımız Mustafa Koca halka hitap ettiler.Programa İstanbulda olduğu için katılamayan Mhp Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Emetin kurtuluşunu kutlayan kutlama telgrafı okundu.

Protokol konuşmalarının ardından takı törenlerine geçildi. Emet belediyemizce sünnet ve toplu kulak delme etkinliğine katılan 22 çocuğumuza Emet kaymakamlığı,Emet belediyemiz ve Emet termal resort tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ödül törneninde Milletvekili Kasap,Kaymakam Çiçek,Başkan Koca ve Otel müdürü Ramazan Sezer çocuklara hediyelerini takdim ettiler.

Komedi şov üçlüsünün gösterisi ile başlayan eğlence programında pop müziği sanatçısı Faruk K. Türk Halk müziği sanatçısı Aylin Dinçer etkinliğe katılan yaklaşık 5000 vatandaşımıza eğlenceli saatler yaşattılar.

Sanatçılara günün anısına belediye başkanımız Mustafa Koca ve Emet termal resort müdürü Ramazan Sezer tarafından çeşitli hediyeler ve plaket takdimi yapıldı.