Açık

EMET BELEDİYESİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM

2015 yılı sonlarında kurduğu Belediyespor ile ilçede her yaşta vatandaşın spor yapmasına destek sağlayan Emet belediyemiz bayanlar için kulüp bünyesinde kurduğu..

EMET BELEDİYESİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM Haberler

EMET BELEDİYESİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM

2015 yılı sonlarında kurduğu Belediyespor ile ilçede her yaşta vatandaşın spor yapmasına destek sağlayan Emet belediyemiz bayanlar için kulüp bünyesinde kurduğu jimnastik bölümünü faaliyete geçirdi.
Emet belediyesi sağlıklı yaşamın spor ile mümkün olduğu bilincini oluşturmak amacıyla Emet belediye spor bünyesinde bayanlara yönelik aerobik,plates,fitness ve step dersleri verilmeye başlandı. Şuana kadar 30 bayanın başvurduğu jimnastik faaliyetlerinde Pazartesi günleri saat 13.00/16.00 -18.00/20.00 arası, Çarşamba günleri 13.00/20.00 arası Cuma günleri ise 13.00/20.00 saatleri arasında gruplar halinde step,plates,aerobik ve fitness grupları çalışmalarına başladı.
Emet belediye başkan yardımcımız ve aynı zamanda Emet belediyespor başkan yardımcısı olan Şükriye Özdilekler çalışma hayatında spora vakit ayıramayan bayan vatandaşlarımız kadar ev hanımlarımız içinde jimnastik faaliyetlerine önem verildiğini beyanla şunları söyledi;”Belediye başkanımız Mustafa Koca'nın talimatları ile ilçemiz kapalı spor salonunda bir dizi çalışma yaptık.Fitness salonumuzu baştan aşağı yenileyerek gerekli jimnastik aletlerini aldık. Uzman eğitmenimiz sayın Yıldız Akgül eşliğinde derslerimiz başladı. Bayan vatandaşlarımızdan yoğun talep var. Gelen talepler doğrultusunda ders saatlerimizi artırabiliriz. Emet belediyespor olarak sağlıklı bir yaşam için tüm bayanlarımızı salonumuza bekliyoruz “dedi.
Özdilekler Emet ilçesinde bayanların sosyal yaşam alanlarını genişletme ve alternatif sportif ve kültürel etkinliklerden faydalanabilmeleri adına çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.