Sisli
Yağışlı

Belediye Başkanımız Mustafa Koca'nın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesaj Haberler

Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını' en içten dileklerimle kutluyorum. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerindenbiridir.
Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 110. yıl dönümünde; İlçemiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.

MUSTAFA KOCA
EMET BELEDİYE BAŞKANI