Okul Kantinlerimiz'de Denetim

Belediyemiz zabıta ekiplerince okullarımızda hizmet veren kantin işletmelerinde denetimler gerçekleştirildi.

Okul Kantinlerimiz'de Denetim

Belediyemiz Zabıta ekiplerince ilçemizde bulanan mevcut tüm okul kantinleri denetleniyor.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ve Çocuk bayramının kutlandığı şu günlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın  daha temiz ve hijyenik ortamlarda yaşaması adına zabıta ekiplerimiz denetimlerini artırdı.

Okul kantinlerini sağlık kurallarına uygun hizmet vermesi,üretim ve tüketim tarihi basılı  ve üretim yerleri belli olmayan ürünlerin satışlarının yapılmaması,ambalajsız ürün satılmaması gibi konularda kantin işletmelerine gerekli bilgiler verildi.Bu arada okul yönetimi,veliler ve öğrencilerimizin okul kantinlerindeki sağlık kuralları ve hijyen şartlarına karşı daha duyarlı olunması ve görülebilecek aksaklıklar için yetkililerin bilgilendirmeleir talep edildi.