Açık

23 Nisan Başkanımız Görevde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebiyle çocuklarımız makamlarda yerini aldı.

23 Nisan Başkanımız Görevde

23 Nisan  2016 Ulusal Bağımsızlığımızın ve Milli Egemenliğimizin sembolü TBMM'inin  açılışının 96. yıldönümü etkinlikleri başlarken,çocuklarımız makamlarda yerini aldı.

Mehmet Aif Ersoy İlköğretin okulu öğrencileri Hatice Nur OBUZ,İbrahim Ethem DEMİRAYAK ve Hakkı YILDIZ bugün belediyemizi ziyaret ettiler. Belediye başkanımız Mustafa Koca ziyarette koltuğunu öğrencilere bıraktı. Belediye başkanlığı görevine gelen Hatice Nur Obuz,belediye olarak çocuklara yönelik hizmetler için teşekkür ederken, okullarında spor yapabilecekleri bir tesis talebi ile halı saha,spor merkezi talep ettiler. Başkan Obuz ve başkan yardımcıları Demirayak ve Yıldız geçen yıly apılan çocuk şenliklerinde oldukça eğlendiklerini belirterek  belediyemizden  bu tür etkinliklerin yeniden yapılmaıs taleplerini ilettiler.

Belediye başkanımız Mustafa Koca geleceğimizin teminatı çocuklarımızın taleplerinin mutlaka dikkate alınacağını ifade ederken;Emet belediyesi olarak  şehir genelinde en ücra köşelere kadar oyun parklarının yapıldığını,yapılmayada devam edeceğini belirtti. Belediye başkanımız Mustafa Koca 2. etap Toki mevkine spor yaşam merkezi yapılmaıs için çalışmalar yapıldığını belirtirken imkanalr dahilinde ilçenin çeşitli yerlerinde spor yaşam merkezleir kurmayı planladıkalrını sözlerine ekledi.