Toplantıda konuşan Emet belediye başkanımız Mustafa Koca Anadolunun özelliklerini kaybetmeyen nadir yerleşim yerlerinden birisi olan Emet’in kalkınması için geleceği hep birlikte planlamanın önemine değindi metliler dayanışma ve Kalkınma derneği 1. Kütahya il istişare toplantısında konuşan Emet belediye başkanımız Mustafa Koca Anadolunun özelliklerini kaybetmeyen nadir yerleşim yerlerinden birisi olan Emet’in kalkınması için geleceği hep birlikte planlamanın önemine değindi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA KOCA YATIRIMCI GELSİN BELEDİYE HİZMET BİNASINI İSTESİN VERMEYE HAZIRIZ Haberler

Belediye başkanımız Mustafa Koca ilçeye yatırım yapmak isteyen Emetlilere de seslenerek şunları söyledi;”Bizler Emet belediyesi olarak bölgenin ilk kadın kooperatifi Emkoyu kurduk. Burada 300 kadar bayanımız tarhana,erişte, baklava, çini üreterek aylık 400 ila 500 lira araısnda evlerine destek sağlıyor. Emko'nun daha fazla pazara açılması ve üretcilerimizin kazanması adına sizlerde kurumlarınızda,düğünlerinizde, derneklerinizde kadınlarımızın ürettiği ürünleri satın alıp hediye ederek destek verebilirsiniz. Bugüne kadar Emete yatırım için gelen her yatırımcıya gerekli desteği vereceğimizi ifade ettik. Bugünde söylüyoruz. Bu gün bir yatırımcı gelip Emete yatırım yapmak istiyorum, benim Emet belediyesi binasına ihtiyacım var dese, istihdam yratacaksa, ilçemizin gelişimine katkı sağlayacaksa binayı boşaltmaya hazırım. Bor ve turizm alanında başta Emetli hemşerilerimiz olmak üzere yatırımcıları ilçemize bekliyoruz “dedi.