Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Zabıtamız'dan Kahvehanelerimize Sıkı Denetim

Emet belediyesi zabıta ekiplerimizce ilçemizde faaliyet gösteren çayocağı,kahvehane,ve cafelerde denetimler artırıldı

Zabıtamız'dan Kahvehanelerimize Sıkı Denetim Haberler

Emet belediyesi  zabıta ekiplerimizce  ilçemizde faaliyet gösteren çayocağı,kahvehane,ve cafelerde denetimler artırıldı.

Temiz şehir,temiz ilçe sloganıyla çevre temizliği,hijyen konusunda gerekli denetimler yapılırken,işyerinin temizlikleri konusunda da esnaflardan dikkatli ve hassas olmaları isteniyor.

Halk sağlığı açısından işyerlerinin temizliği kadar, hizmet noktasında termal turizm sebebiyle ülkemizin farklı yerlerinden ilçemize gelen misafirlerimize temiz şehir imajını yerleştirmek adına esnaflardan özel hassasiyet istendi. Ayrıca yerlere çöp atılması, çöp ve sigara izmaritlerinin işletmelerin çevrelerine atılmasının engellenmesi konularında da uyarılar yapılırken denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.