Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BALIK,TAHIL PAZARI VE DÜKKAN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

BALIK,TAHIL PAZARI VE DÜKKAN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR Haberler

Emet belediyemizce dere mahallesi mevkiinde inşası süren balık pazarı,tahıl ve köylü pazarı yanı sıra, kaynarca dükkanları içinde çalışmalar sürüyor.

2 kat yapılan balık pazarı hızlı bir şekilde yükselirken karşısındaki arazide tahıl ve köylü pazarı olarak kullanılmak üzere dizayn ediliyor. Bu alandaki çalışmalar tamamlanınca yukarı Pazar yerindeki köylü pazarı tezgahlarının bu alana taşınacağı belirtiliyor.

Kaynarca hamamı üstüne yapılan 4 adet adet ahşap dükkan içinde belediye ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Ahşaptan oluşacak dükkanlar için belediyemiz  atölyelerinde hummalı bir çalışma yürütülürken, kaynarca dükkanlarınında en kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.