Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

CEVİZDERE KONUTLARI ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CEVİZDERE KONUTLARI ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Haberler

İlçemizde ortaklarının yüzde 80’i Etibor işçilerinden, yüzde 20’si ise öğretmen ve sağlık personelinden oluşan ve mısa bir süre önce tapuları dağıtılan Cevizdere toplu konut kooperatifimizde Parke taşı ve kaldırım döşeme çalışmaları devam ediyor. 118 konutun bulunduğu sitemizde, merkez kadar konutlar arası parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarımızın büyük bir bölümü tamamlandı. Konutların üst tarafıtan girişinde yol kota düşürümü, parke taşı ve kladırım döşeme çalışmalarına başlanılacakken, bu çalışmaların tamamlanması ile Cevizdere konutlarımızın çevre düzenlemeleri büyük ölçüede tamamlanmış olacak. Belediye başkanımız Mustafa Koca ve fen işleri teknik ekiplerimiz yapımı devam eden Cevizdere toplu konutları üst yapı çalışmalarını yerinde gezerek incelemelerde bulundular.Yapılan çalışmalar ile Tapu dağıtımlarının ardından vatandaşlarımızın yerleşmeye devam ettiği konutlarda çevre düzenlemelride kısa sürede tamamlanmış olacak.