Açık

DR. Fazıl Bey Parkın'da Sona Doğru

İlçemiz Dr.Fazıl bey parkında bir süredir devam eden düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

DR. Fazıl Bey Parkın'da Sona Doğru

İlçemiz Dr. Fazıl bey parkında bir süredir devam eden çevre düzenlemeleri,ışıklandırma,kamelya ve mangal yerleri yapımlarında sona yaklaşılıyor.

Belediyemiz ekiplerince yoğun bir mesai harcanan Dr. Fazıl bey parkımızda ağaçların bakımları,yeşillendirme, kamelyalar ve oturma grupları,mangal ocakbaşları yapımları gibi çalışmalar tamamlanırken aydınlatma direkleride monte edilne parkımız ışıl ışıl bir görünümüe kavuştu.

Bulunduğu mevki itibarı ile ilçemizin merkezinde bulunan parkımızda yapılan çalışmalar ile ilçemiz yeni bir park alanına kavuşmuş olacak. Dr.Fazıl bey parkında yapılan çalışmaları başındna itibarne yeride takip eden belediyhe başkanımız Mustafa Koca  konu ile ilgili şunları söyledi;"Emet belediyesi olarak halkımızın sosyal yaşam alanlarını genişletmeye devam ediyoruz. Hisarlık şelale ve sosyal tesisleri,Hükümümet meydanı,engelsiz yaşam parkı derken şimdide Dr.Fazıl bey parkımızda çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz.Parkımızda  kamelyalar,mangal yerleri,kafeterya,çocuk oyun grubu çalışmalarımız sona gelinirken aydınlatmalarıda tamamlandı.Bu parkımızda diğerleri gibi ilçemizin gözbebeği olacak.Bahar ve yaz ayları yaklaşırken Emet halkı,ama piknik için,ama bir çay içip dinlenmek için alternatif mekanlara kavuşmuş olacak. İsterse vatandaşlarımız hükümet önünde,engelsiz yaşam parkında çay bahçelerinden,isterlerse  aileleri ile birlikte piknik yapabilmek için Dr.Fazıl bey parkı ve Hisarlık sosyal tesislerimizdne yararlanabilecekler."dedi.