Sisli
Sisli

177. YILDA EMET BELEDİYESİ VE EMET RESİMLERİ PULLARI

Posta teşkilatının kuruluşunun 177. yılı anısına Emet belediyemizce bastırılan pullar Belediye Başkanımız Mustafa Koca’ya teslim edildi.

177. YILDA EMET BELEDİYESİ VE EMET RESİMLERİ PULLARI Haberler

Kütahyada ilk defa Emet belediyesi vasıtası ile bir ilçe resimlerinin yer alacağı pulları Kütahya PTT başmüdürü Ramazan Özdoğru,belediye başkanımız Mustafa Koca’ya makamında teslim etti.

Belediye başkanımız Mustafa ülkemizde köklü bir geçişme sahip olan Posta teşkilatımızın 177. yılında ilçemizinde etkin tanıtımı adına pullar bastırıldığını ifade ederken;” Belediye olarak ilçemizin tanıtımın katkı sağlayacak her etkinlikte imkanlarımız nispetinde destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaçlada bastırdığımız pullarımız ile ilçemiz ile ilgili resimlerin tanıtımını yapmayı hedefledik.Bugün sayın müdürümüzden Emetimize ait resimlerden oluşan pullarımızı teslim aldık.Belediyemiz posta gönderilerinde bu pulları kullanarak ilçemizin de tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. “dedi.

PTT başmüdürü Özdoğru’da Emet belediyesine ve belediye başkanımız Mustafa Koca’ya verdikleri destek için teşekkür etti.