Sisli
Yağışlı

ATAMIZI SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

10 Kasım Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yılında Emet ilçesinde bir anma programı düzenlendi.

ATAMIZI SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK Haberler

Emet ilçesinde sabah saat 9.00’da başlayan çelenk programında Kaymakamlık adıan yazı işleri müdürü Hüsnü Gabar,Belediye adına belediye başkanımız Mustafa Koca’nın Atatürk büstüne çelenk koyması ile başlayan törenlerin ardından saat 09.05’te Emet’te hayat siren sesleriyle durdu.

2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşımızın hep birlite okunması ile buradaki törenler sona erdi. Daha sonra saat 10.00’da anma programı Emet Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirtne konşumayı AShaboğlu ortaokulu Sosyal bilgiler öğretmeni İbrahim Akbaş yaptı.Akbaş, Atatürk’ün hayatından kesitler sunduğu konuşmasında Atatürk’ün ,işgal yıllarından cumhuriyetimizin kuruluşuna ve cumhuriyet kazanımları ile Türk halkına kazandırdıklarını törene katılanlara aktardı. Okullarımızın hazırladığı şiir,kompozisyon,Atatürk oratoryosu, slayt gösterileri ,Atatürk’ün sevdiği şarkıların okul korolarınca seslendirilmesi, gibi etkinliklerle büyük önder anıldı.