Sisli
Yağışlı

VALİ YARDIMCISI OKTAR BORİKASİTTE

Kütahya Vali Yardımcısı Sedat Oktar Emet bor işletmesinde incelemelerde bulundu.

VALİ YARDIMCISI OKTAR BORİKASİTTE Haberler

Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlamaları nedeniyle Emet ilçesinde bulunan vali yardımcısı Sedat Oktar Borik asit tesislerinde incelemelerde bulundu.  Vali yardımcısı Oktar’a Emet bor işletme müdürü Metin Aslan, belediye başkanımız Mustafa Koca, Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan, Emniyet müdürü Gökhan Yıldırım  eşlik etti.

Dünyanın en modern fabrikalarından birisi olan Borik asit tesislerini, ve espey açık ocağını gezen vali yardımcısı Oktar’a işletme müdürü Metin ASLAN tarafından birifing verildi.

Ülkemizin ve Kütahyamızın gururu bor madenleri ve işlendiği borikasit tesislerini hayranlıkla gezen Vali yardımcısı Oktar, madenin işlenişi, satışı, ve yeni planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirilirken,Oktar Kütahyanın maden,termal ve orman zenginliklerinde yatırımların devam edilmesi ile hızla gelişeceğine dikkat çekti.