Galericiler Sitemiz'de Peyzaj Çalışmları

Belediyemizce ilçemiz Esentepe mahallesinde yapılan galericiler sitemizin çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Galericiler Sitemiz'de Peyzaj Çalışmları Haberler

Belediyemizce ilçemiz Esentepe mahallesine yapılan Galericiler sitemizde çevre düzenlemesi,peyzaj çalışmaları,ışıklandırma ve kamelya yapım çalışmaları devam ediyor.

İlçemizde otomobil satışı yapan galericilerin tek bir bölgede toplanması amacıyla belediyemizce hayata geçirilen proje ile ilçemiz bir galericiler sitesi ve açık otopazarı kazanmıştı.

Ekiplerimizce sitenin çevresinde peyzaj çalışmalrıd evame derken, site içerisine kamelyada yapılacak. Ağaç  veçiçek dikimi yapılan bölgede çalışmalar kapsamında ışıklandırmada yapılacak.Belediye başkanımız Mustafa Koca Galericiler sitemizdeki çalışmaları yerinde incelerken, peyzaj çalışmaları ve ışıklandırma sistemi yanında sitede düzenleme çalışmalarının da devam edeceğini ifade etti.