FESTİVAL ETKİNLİKLERİNDE 14 ÇOCUĞUMUZA DÜĞÜN COŞKUSU

3 Eylül Gaziemetin kurtuluşu,bor termal ve kültür festval etkinlikleri kapsamında Emet belediyemizce gelenekselleştirilen toplu sünnet ve kulak delme etkinliği gerçekleştirildi

FESTİVAL ETKİNLİKLERİNDE 14 ÇOCUĞUMUZA DÜĞÜN COŞKUSU Haberler

3 Eylül Gaziemetin kurtuluşu,bor termal ve kültür festval etkinlikleri kapsamında Emet belediyemizce gelenekselleştirilen toplu sünnet ve kulak delme etkinliği gerçekleştirildi.

Günler öncesinde ilçemiz hastanesinde genel cerrah ve anestezi uzmanı kontrolünde çocuklarımızın sünnetleri gerçekleştirilirken, kız çocuklarımızın kulak delme işlemi Emet termal resort da yapıldı.

Bu yıl 6 çocuğumuz sünnet olurken, 8 kız çocuğumuzun da kulakları delinerek ilk küpeleri takıldı.

3 Eylül organizasyonlarında  ailelerimiz protokol üyeleri ile birlikte yemek yerken, çocuklarımıza Emet kaymakamlığı,Emet belediyesi ve Emet termal resort müdürlüğünce çeşitli hediyeler takdim edildi. Günün anısına Kaymakam Kadir Yurdagül,belediye başkanımız Mustafa Koca, Emet termal resort müdürü Ramazan Sezer çocuklarımızla hatıra fotoğrafı çektirdiler.