BAYRAM COŞKUSU PAYLAŞILDI

Kurban bayramı nedeniyle hareketli günler yaşayan Emet ilçemizde bayramlaşma programı ile protokol halk ile bir araya geldi.

BAYRAM COŞKUSU PAYLAŞILDI Haberler

Bayramın ikinci günü belediye çok amaçlı salonunda Emet kaymakam vekili Kadir Yurdagül, belediye başkanımız Mustafa Koca,Garnizon komutanı Murat KılıçaSLAN,Emniyet müdürü Gökhan Yıldırım,daire müdürleri, ileçmiz siyasi parti başkan ve yönetimleri, oda başkan ve yönetimleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Belediyedeki bayramlaşmanın ardından protokol, Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı’nında katıldığı kutlama progrmaı çerçevesinde Emet emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığınıda ziyaret ederek, asker ve polis teşkilat mensupları ile bayramlaştı.